Neloset Annantalolla: Tanssi

Ensimmäisellä kerralla aloitimme harjoittelemaan tansseja. Tanssipajassa kuuluisi tanssia mutta ensimmäisellä kerralla ei edes tanssittu, vaan kävelimme vain ympäri salia. Tunnilla ei ollut mielestäni hauskaa. Ensimmäisellä kerralla kuuluisi olla hauskaa, sillä jos ensimmäisellä tunnilla ei ole hauskaa se tuo huonon ensivaikutelman. Mielestäni tunnilla ei ollut hauskaa. Minusta tanssitunnilla ei ollut kivaa, koska emme päässeet opettajan kanssa yhteisymmärrykseen. Huonon ensivaikutelman toi tylsät musiikit.

Toisella kerralla me kertasimme ensimmäisellä kerralla tehtyjä juttuja. Muuta emme oikeastaan tehneet paitsi mietimme tulevan esityksen loppuasentoja. En oppinut tunnilla melkein mitään. Tunnilla ei ollut yleensä kivaa, koska emme päässeet opettajan kanssa yksimielisyyteen asioista. Loppuasentojen miettiminen oli toisaalta ihan mukavaa. Toisella kerralla oli kyllä hauskempaa kuin ensimmäisellä kerralla. Opettajamme nimi oli Tuija.

Me harjoittelimme tanssiliikkeitä ja voimistelimme. Mietittiin myös mitä me tanssittaisiin meidän tanssissa. Ja harjoiteltiin tanssia ja myös toista tanssia.

Osallistuin Annantalolla tanssiin. Neljännellä kerralla oli jotenkin kivaa ja myös vähän tylsää. Silloin harjoittelimme esitystämme jonka esitimme viimeisellä kerralla muille luokkalaisille. Silloin myös keksimme lisää liikkeitä tanssiesitykseemme. Sillä kerralla kokeilimme valoja ja olimme myös valinneet asut jotka liittyivät esitykseemme. Tanssissa en oikein oppinut mitään, koska harrastan vähän samanlaista tanssia niin osasin aika samat liikkeet. Tanssisarjatkin olivat tylsiä. Myös musiikit olivat aika lapsellisia. En hirveästi pitänyt siitä tanssista, joten en hirveästi odottanut seuraavaa kertaa.

Viidennellä kerralla meillä oli tanssiesitys, jota olimme valmistelleet jo useamman viikon ajan.  Ennen esitystä minua jännitti kovasti, mutta esitys sujui kuitenkin hyvin. Annantalolla käyminen oli virkistävää vaihtelua kouluarkeen. Opin tanssimaan. Hauskinta oli se, että meillä oli roolivaatteet päällä. Kivaa oli jännittää ennen esitystä. Mukavaa oli kun esitys loppui.