Koulussa tapahtuu

luistelua jäisellä pihallaTämä talvi on ollut erikoinen. Oppilaista on tylsää, koska pihalla ei voi leikkiä. Kenttää jäädytettiin ja rahaa meni turhaan. Jää ei kovettunut, koska oli liian lämmintä. Oppilaita harmitti, kun ei voinut leikkiä. Oppilaat olisivat halunneet pelata futista ja viivaa. Osa oppilaista on satuttanut itsensä. Moni oppilas on kaatunut liukkaalla jäällä. Eräs oppilas on kaatunut ja saanut jopa aivotärähdyksen.

Kaikkien eka- ja tokaluokkalaisten pitää olla pienten pihalla, jolloin syntyy paljon melua ja tilaakin on huomattavasti vähemmän.

Opettajat ovat tehneet päätöksen opettajankokouksessa, että kentälle meno on kielletty. Oppilaista tämä on tietenkin tylsää, mutta he ymmärtävät, että se on oppilaiden turvaksi ja näin vältämme onnettomuudet.

Suurin osa oppilaista toivoo, että tulisi niin lämmin, että jää sulaisi. Oppilaat pääsisivät pelaamaan ja leikkimään. Muutama oppilas toivoo, että tulisi vielä kovat pakkaset, jolloin luistelemaan päästäisiin. Tänä vuonna 2A- ja 2C – luokat ovat päässeet luistelemaan vain kerran, mikä oppilaita tietenkin harmittaa.

2A- ja 2C-luokan oppilaat