Retki Oppilaskuntapäiville

Me, eli oppilaskunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja varasihteeri, sekä oppilaskunnan opettaja lähdimmme tallustelemaan kohti Munkkiniemessä olevaa nelosratikan pysäkkiä. Ratikassa oli paljon ihmisiä, mutta siitä huolimatta matka taittui nopeasti. Jäimme pois ratikasta ja kävelimme kaupungintalolle, joka sijaitsee Kauppatorin vieressä. Kaupungintalolla laitoimme vaatteemme naulakkoon, jonka jälkeen valitsimme pöydän ja istuuduimme siihen. Odotimme aika kauan, että ohjelma alkaa.

Kun ohjelma alkoi saimme tehtäväksemme leikata lappuja ja pohtia miten voimme vaikuttaa koulussa. Sen jälkeen katsoimme pari videota vaikuttamiseen liittyen. Sen jälkeen teimme kouluaiheisia näytelmiä, minkä jälkeen alkoi kauan odotettu evästauko!

Eväiden syönnin jälkeen apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen piti puheen. Tämän jälkeen alkoi hyvien ideoiden tori. Esittelimme meidän koulumme hyvän idean, joka oli leffapäivä. Kun hyvien ideoiden tori oli ohi, lähdimme tallustelemaan takaisin kohti ratikkapysäkkiä. Odotimme ratikkaa hetken, mutta sitten se jo tulikin. Ratikassa oli hauskaa… Jäimme Munkkiniemessä pois ja kävelimme koululle ja se oppilaskuntapäivä olikin jo sitten siinä!

Oppilaskuntapäivä oli kaiken kaikkeaan hyvin hyödyllinen ja kasvattava kokemus. Saimme sieltä hyviä ideoita kuten esimerkiksi “Superpäivän”, joka tarkoittaa päivää, jossa on paljon aktiviteetteja, kuten pomppulinnat, trampoliinit yms.

E&H