Kiitos ja rauhaisaa joulunalusaikaa!

Hyvät huoltajat, yhteistyötahot ja muut kutsuvieraat!

Munkkivuoren ala-asteen koulu on juhlinut 50-vuotissyntymäpäiväänsä perjantaina 9.12.2016.

Juhlapäivämme alkoi lipunnostolla ja onnittelulaulun laulamisella aamuhämärässä kynttilöiden valaistessa koulun pihaa. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja kaunis.

dsc09450

Koulun oppilaiden ja huoltajien kanssa vietimme yhteisen juhlan klo 11.00. Oli jälleen ilo huomata oppilasesitysten upea taso. Ohjelmassa oli paljon musiikkia ja laadukkaita tanssiesityksiä, näytelmä ja tarinan kerrontaa. Digiloikan olivat koulun valinnaisainekurssin oppilaat ottaneet ja valmistelleet hienon elokuvan juhlavieraille esitettäväksi. Juhlan loppupuolella koulumme kuoro ja orkesteri esittivät Deck The Hall –kappaleen. Juhlan päätimme koululle osoitettuun onnittelulauluun.

dsc09518                       dsc09641

Oppilaiden koulupäivän päätyttyä henkilökuntamme koristeli koulun salin ja ruokasalin tunnelmalliseksi kahvilaksi. Kahvilassa oli esillä myös oppilaiden töitä. Koulun museosta tuotiin esille vanhoja oppimateriaaleja ja opetusvälineitä. Juhlassamme oli noin 80 kutsuvierasta koostuen yhteistyötahoistamme ja koulustamme eläkkeelle jääneestä henkilöstöstä. Juhlamme ohjelma noudatti osittain päiväohjelman runkoa. Koulumme entisiä oppilaita olimme saaneet myös vieraiksi juhlaamme. Juhlapuheen piti Pekka Haavisto ja vieraiden viihdyttämisestä vastasi Jarkko Tamminen. Company Rockin finaaliin asti edennyt opebändi ”Välituntivalvojat” nosti juhlatunnelman kattoon esityksellään juhlamme lopuksi.

dsc09660        dsc09747

Munkkivuoren ala-asteen pihalla on iso kivi. Se on ollut paikallaan koulun perustamisesta lähtien. Molemmissa juhlissamme kivi johdatteli ajatuksillaan ja havainnoillaan juhlan ohjelmaa eteenpäin. Munkkivuoren ala-asteella on alkamassa peruskorjaus kesällä 2017. Pihan iso kivi tulee näkemään työmaa-alueen ympärillään. Kivi tulee jäämään kuitenkin paikalleen. Kun koulu juhlii 60-vuotissyntymäpäiväänsä kymmenen vuoden kuluttua, saamme todennäköisesti kuulla kiven havaintoja peruskorjauksenkin ajalta.

kivi

Olen erittäin ylpeä koulumme lahjakkaista oppilaista ja osaavasta ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Näin hienossa koulussa on upeaa tehdä työtä!

Haluan kiittää sekä omasta että henkilökunnan puolesta teitä kaikkia koulumme merkkipäivän huomioimisesta eri tavoilla – te teitte juhlastamme todellisen.

lahja2     lahja1

Rauhaisaa joulunalusaikaa teille kaikille!

Munkkivuoressa 12.12.2016

Mirja Pere
rehtori